سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 91 مهر 3 , ساعت 7:58 صبح

 

 

 

 

سروری:

دلیل همراهی نیکزاد در سفر احمدی‌نژاد به نیویورک چیست؟/ شائبه آماده‌سازی وزیر مسکن برای انتخابات

 

سروری گفت: اگر دولت تلاش کند از امکاناتی که قانون در اختیارش گذاشته، در راستای اهداف انتخاباتی و حمایت از کاندیدای جریان حامی خود استفاده کند، مردم به آن پاسخ منفی خواهند داد.

پرویز سروری در گفت‌وگو با نامه به همراهی علی نیکزاد در سفر احمدی‌نژاد به نیویورک اشاره کرد و گفت: کسی از نیت احمدی‌نژاد خبر ندارد اما این شائبه مطرح می‌شود که همراهی نیکزاد با احمدی‌نژاد در این سفر، در راستای اهداف انتخاباتی صورت گرفته است.

سروری تأکید کرد: صحت و سقم این شائبه مشخص نیست، اما اگر چنین شائبه‌ای صحت داشته باشد، نگاه خوبی ازسوی مسئولان دولتی به انتخابات وجود ندارد.

قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با اشاره به اخباری که درباره کاندیداتوری نیکزاد در انتخابات ریاست جمهوری مطرح شده است، تصریح کرد: اگر دولت تلاش کند از امکاناتی که قانون در اختیارش گذاشته، در راستای اهداف انتخاباتی جریان حامی خود استفاده کند، این نگاه درستی نیست و مردم به آن پاسخ منفی خواهند داد.
وی افزود: بحث آماده‌سازی نیکزاد برای انتخابات ریاست جمهوری در درون دولت، شائبه تلاش دولت برای استمرار را قوت می‌بخشد.

سروری با بیان اینکه سابقه خوشی از تلاش دولت‌ها برای استمرار در تاریخ انقلاب وجود ندارد گفت: دولت هاشمی رفسنجانی با قوت دادن به حزب کارگزاران تلاش داشت که جریان حامی خود را استمرار ببخشد اما پاسخ مردم به این تلاش منفی بود.

او گفت: در زمان دولت خاتمی هم، مطرح کردن معین به عنوان گزینه کاندیداتوری و حمایت دولتی جدی از وی برای انتخابات، نتیجه عکس داد و مردم به گزینه دولتی در انتخابات رأی ندادند.

این عضو جمعیت رهپویان با تأکید بر ضرورت پرهیز از فعالیت انتخاباتی در درون دولت گفت: مردم ایران ثابت کرده‌اند که دوست ندارند دولت جز وظیفه اجرایی، در انتخابات دخالت کند و هر دولتی که تاکنون در انتخابات دخالت مستقیم کرده، از مردم پاسخ منفی دریافت کرده است.

اخبار غیررسمی درباره کاندیداتوری علی نیکزاد در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم مدتی است که قوت گرفته است. این اخبار تا جایی جدی شده بود که چندی پیش علی نیکزاد کاندیداتوری خود را در انتخابات ریاست جمهوری تکذیب کرد.

با این وجود برخی معتقدند اعلام شعار حل مشکل مسکن برای دور آخر سفرهای استانی احمدی‌نژاد و معرفی نیکزاد به عنوان کسی که مشکل مسکن را حل خواهد کرد، به نوعی شعار تبلیغاتی جریان حامی دولت برای انتخابات ریاست جمهوری آینده است.

این در حالی است که برخی حضور پررنگ علی نیکزاد در جلسات اجلاس سران عدم تعهد و نیز همراهی وی با احمدی نژاد در سفر به نیویورک را اقداماتی برای آماده کردن نیکزاد برای انتخابات و حمایت همه جانبه دولت از کاندیداتوری وی معنا می‌کنند.

 



لیست کل یادداشت های این وبلاگ